Followers

Follow by Email

Thursday, May 3, 2012

Her Wedding Shoe

As-salam beauty peeps!!

Dah nak masuk 2 bulan kahwin baru nak update pasal wedding. Hehehe... Kita review satu persatu ok. Now let's start with wedding shoe.


My wedding shoe. Designed by myself. Mana nak beli or tempah kasut kahwin? Surely boleh tempah dengan Absolutelygorgeous By Amy.

Wednesday, May 2, 2012

Nak Tutup Blog Ke Tak?

As-salam beauty peeps!!

Sedih ok bila buka blog je semua gambar hilang. Ni gara-gara gatal nak pakai Samsung Note lah ni. Tapi tuan sendiri tak canggih lagi. Macam mana entah picasa folder boleh wujud dalam gallery album pada tepon. Semua gambar kat blog ada dalam phone. Then bayangkan lah berapa ribu photos kan? So, takut tepon lembab dan sebagainya, dengan yakinnya DELETE lah file tersebut. Makanya, ni lah padahnya. Semua pun hilang. Ok sedih. 

Agak-agaknya, perlu tak nak tutup blog? Macam dah sunyi sepi gitu. Pulaknya, semua gambar dah tak dek. Padahal banyak benda kot nak citer and update kat blog tapi bila buka je blog jadi down. T____________T

Google Analytics Alternative