Followers

Follow by Email

Monday, March 26, 2012

She's Married!!

As-salam beauty peeps!!


Alhamdulillah. I'm a wife now. Still in the mood "macam tak percaya jer dah kawin!". lol. That's what i'm going through now. Banyak benda nak kena adapt. Slowly memahami, menyesuaikan diri dan belajar untuk jadi wife yang baik. Insya-Allah. Picture credited to Opaq Studio.

Friday, March 2, 2012

7 Days To Go!!

As-salam beauty peeps!!

Lagi 7 hari, seriously nervous tak datang lagi. Stress? Tak stress. Just redha je if ada terkurang ke apa nanti. Sebabnya memang macam tak ter'handle dah. Semua benda macam dah lari budget. Then sure ada benda yang tak dapat nak dipenuhi. Makanya, kena REDHA. Okeyh, memang dah mentally prepared dah.Yes, REDHA jer keyword hari ni. Dan bersyukur sangat dengan apa yang ada. 

Alhamdulillah, banyak benda dah settle. Ada yang kecil-kecil je yang tak settle lagi. Tak per, masih ada masa. Huehuehuehue.... *sedapkan hati sendiri*

Bab canopy jer yang rasa agak terkilan sebabnya plan lain, now macam lain je jadi. Tak kisah lah, tak nak susahkan parents. And again, redha je. Hehehehe...

Penat sangat-sangat coz tak cukup rehat & tidur. Satu badan dah sakit-sakit nie. Rasa macam nak cepat-cepat selesai part kawin nie. Memang sangat meletihkan tapi menyeronokkan. Doakan tau moga-moga segalanya berjalan lancar. Amin.

Google Analytics Alternative