Followers

Follow by Email

Tuesday, October 9, 2012

PROMOSI MEKAP & KASUT PENGANTIN

As-salam beauty peeps,

Dah lama tak update blog. Maafkan saya yer blog kerana telah mengabaikan anda. Dengan wujudnya twitter & instagram, lagi la membuatkan diri ini amatlah malas nak menaip di blog. 

Ok, bukan nak cerita mengenai blog terabai. Saya nak war-warkan promosi mekap & kasut dari saya. Promosi ni 2 kali mekap + sepasang kasut dengan harga RM700. 2 kali mekap tu, tak kisah la mekap akad nikah ke, sanding ke atau bertandang. Janji 2 kali. Dan sepasang kasut kahwin, ni akan jadi hak milik kekal si pengantin. Bukan sewa-sewa yer. 


Untuk contoh-contoh mekap yang lain boleh ke blog Beauty Touch Of Amy Zalini


Untuk contoh-contoh mekap yang lain boleh ke blog Beauty Touch Of Amy Zalini


Contoh-contoh kasut yang lain boleh tengok kat FB Absolutelygorgeous By Amy


Contoh-contoh kasut yang lain boleh tengok kat FB Absolutelygorgeous By Amy


Jika ada yang berminat boleh lah email terus ke saya di mizzamyzalini@gmail.com. Cepat-cepat, promosi ni terhad untuk 10 customers sahaja. =)


0 comments:

Google Analytics Alternative