Followers

Follow by Email

Wednesday, May 2, 2012

Nak Tutup Blog Ke Tak?

As-salam beauty peeps!!

Sedih ok bila buka blog je semua gambar hilang. Ni gara-gara gatal nak pakai Samsung Note lah ni. Tapi tuan sendiri tak canggih lagi. Macam mana entah picasa folder boleh wujud dalam gallery album pada tepon. Semua gambar kat blog ada dalam phone. Then bayangkan lah berapa ribu photos kan? So, takut tepon lembab dan sebagainya, dengan yakinnya DELETE lah file tersebut. Makanya, ni lah padahnya. Semua pun hilang. Ok sedih. 

Agak-agaknya, perlu tak nak tutup blog? Macam dah sunyi sepi gitu. Pulaknya, semua gambar dah tak dek. Padahal banyak benda kot nak citer and update kat blog tapi bila buka je blog jadi down. T____________T

2 comments:

Cik Zimie said...

huhu patutlah gambar tetiba keluar tanda seruan.buka blog baru tapi jangan delete yang ni.motif?entah hahah maybe boleh privatekan.tapi jangan la delete.2 sen rupiah.

bErrY sTraWbErRy said...

same la.. anna pun pas pakai galaxy note semua pic dlm blog hilang..

igtkn picasa 2 x link ngan web album.. bengang je..

sedih gila semua gmbr kenangan hilang :(

Google Analytics Alternative