Followers

Follow by Email

Friday, March 2, 2012

7 Days To Go!!

As-salam beauty peeps!!

Lagi 7 hari, seriously nervous tak datang lagi. Stress? Tak stress. Just redha je if ada terkurang ke apa nanti. Sebabnya memang macam tak ter'handle dah. Semua benda macam dah lari budget. Then sure ada benda yang tak dapat nak dipenuhi. Makanya, kena REDHA. Okeyh, memang dah mentally prepared dah.Yes, REDHA jer keyword hari ni. Dan bersyukur sangat dengan apa yang ada. 

Alhamdulillah, banyak benda dah settle. Ada yang kecil-kecil je yang tak settle lagi. Tak per, masih ada masa. Huehuehuehue.... *sedapkan hati sendiri*

Bab canopy jer yang rasa agak terkilan sebabnya plan lain, now macam lain je jadi. Tak kisah lah, tak nak susahkan parents. And again, redha je. Hehehehe...

Penat sangat-sangat coz tak cukup rehat & tidur. Satu badan dah sakit-sakit nie. Rasa macam nak cepat-cepat selesai part kawin nie. Memang sangat meletihkan tapi menyeronokkan. Doakan tau moga-moga segalanya berjalan lancar. Amin.

11 comments:

cha said...

Semoga semuanya berjalan lancar u. Biasalah kdg2 apa yg kita nk last minute mesti ada je benda jd kan. Takpe nanti dh selesai u boleh tarik nafas lega dah :)

ieza shaz said...

tahniah ya..:)

jaja khalida said...

alololo...semoga semuanye berjalan lancar kann..

jaja pon mcm2 problem dtg last minit..duet da bnyk habis da time tu..trpaksa redha je la..hihik..

tak sabar nk nengok amy tawen...yeayyyy...

Anonymous said...

haha amy nak kahwin dah.. :P

Adam Chan said...

Fuh.. lama tak tegur sapa ngn amy.. tau2 dah nak kahwin .. (godek blog zue).. :P Plan mmg cantik tapi mesti ada yang tak sempurna kan? Perkara penting yang harus dirisaukan ialah cuaca... kalau hujan, habeh hancur luluh...

Papepun tahniah la.. selamat pengantin baru... dari saya dan isteri:

DAKJAAT!

Adam Chan said...

+ amy, you takde twitter ke?

aizu's life said...

salam...

hi sis.. hOw ur day?? msti bestkan, dh lepas sgale bebanan.. but alam baru menanti :)

cOngratzzz.. slamat b'kawenn... hehe

meow said...

foto plzz :D

Cik Jan said...

salam and hai.

first time singgah sini. suke!

http://chefarizancheali.blogspot.com/

syahidaharis said...

salam,first nak cakap nice blog.
second nak cakap like about your wedding
third nak tanya mase wedding di besut ritu guna catering ke?catering ape ye?coz akan handle majlis btandang di besut.tp tatau nk gn catering mane...tq in advance if sudi jwb..:-)

syahidaharis said...

salam,first nak cakap nice blog.
second nak cakap like about your wedding
third nak tanya mase wedding di besut ritu guna catering ke?catering ape ye?coz akan handle majlis btandang di besut.tp tatau nk gn catering mane...tq in advance if sudi jwb..:-)

Google Analytics Alternative