Followers

Follow by Email

Monday, February 20, 2012

Her Kad Kawin & Anda Boleh Order Jika Berminat

Salam beauty peeps!!

Kad kawin saya dah lama siap. Cuma tidak berkesempatan nak update blog. Alhamdulillah, even design kad ni tak tunjuk kat parents pada mulanya, bila kad siap and pos to them, they liked it!! Tu yang penting. Tak dek la kata omputih sangat bagai. Just fine and sweet. Ramai kawan-kawan parents saya suka dan siap nak suruh anak diorg order dengan saya. Hahahaha.... Bunyi macam kelakar je bila dengar tapi tu mungkin satu pujian buat saya yang tak seberapa dalam graphic design nie.

Btw, kad saya memang 100% design by me. Memang dari scratch la lebih kurang, sampai ke sampul pun semuanya cari sendiri. Nak tengok? Actually tak seberapa pun, but yang penting diri sendiri suka dan parents pun suka. =)


Bahagian depan.


Bahagian dalam




Bahagian belakang



If ada yang interested nak buat kad boleh email me at mizzamyzalini@gmail.com. Design lain pun ada, just let me know jer. Anything nak tanya boleh email ok.

9 comments:

Nisa Shafie said...

hi dear.. kad tu simple n cantik sgt.. kalau order, u printkan teruslah kan? maca kite tempah kad kahwin tu kan? can u pm me the price? and other design?.. shf_nisa@yahoo.com

~daRLee ZuRiS~ said...

Comel lah amy.nasib baik dah kawen.heheee...

choclairissa @ intan marliana said...

simple je..cm cinderella style :)

miszatie said...

salam b2b

hit me back n keep in touch ya..:)

htpp://miszatie.blogspot.com

e k i n ♥ y u s r i said...

amy print kat mane ea?

Zumie said...

cntiknya .hehe bape sen satu keping? haha

La Dolce Azarina said...

commey!!

Mr & Mrs Sallehudin said...

Print pun sendirik jugak ke?
Cantik.. macam cinderella :)

Fana | Aqim said...

cantik..nak tengok design lain boleh?email kat fana_akim@yahoo.com

Google Analytics Alternative