Followers

Follow by Email

Saturday, February 25, 2012

Her Baju Nikah - Sneak Peek

As-salam beauty peeps!!

Baju nikah dah siap. Yeaayy!! Dah boleh nikah dah!! Haa, baru ke'excited'an tu muncul bila baju dah siap. Ni, tak feel apa pun kan before this? lol... 

So, kasi sneak peek sikit kat readers blog. Review akan muncul kemudian yer if ada permintaan. Hehehe... 


Aci tak tunjuk belakang je dulu? Suka sangat dengan buttons tu.

15 comments:

S.U.R.I.A. said...

tantek yer k.amY!!

Miss Wawai said...

hehe, sbb ada button tu, xleh la baring nnati :P hihi.. anyway cantik n sweet coz it's white!! beli or jahit ni?

~daRLee ZuRiS~ said...

Excited juga nie :)

~daRLee ZuRiS~ said...

Excited juga nie :)

wawa_yusoff said...

confirm baju ni cantek! tau dah! hehe :)

veesakura said...

canttikk!

Miss Red said...

Santeknya..(^_^) Nampak sopan and sweet...

oshinz said...

cantik!!!! more review plissss..

ciksusu said...

the butang!! butang idaman jugak;)

lia fen said...

dari blakang pon da nmpk cantik...

cik tie@ibtisam said...

cantek la amy~!!!

Hunny Kitty said...

mmg lawa

nieda said...

cantek sgt..nida pun tgh duk survey bju nk buat cmne..tp nk letak byk butang cm tu gak..suke la...hihihi

moon said...

cantik..

aZeeMaH said...

kompom si hariz tu yg wat kan...jeles disini...hahahhaha

Google Analytics Alternative