Followers

Follow by Email

Saturday, February 4, 2012

Ada Sesiapa Nak Sewakan Baju Sanding?

As-salam beauty peeps!!

Lagi 35 hari okeyh!! Yang paling best adalah baju sanding x dek lagi. Nak mencari ke sana kemari adalah sangat tak sempat dah. Kalau ada yang murah dan berkenan memang confirm kami grab laju-laju. Tapi kenapa lah sewa pun mahal jugak? Sebab dah x sempat, tu yang terpaksa kena sewa. Dan harga adalah mahal tu yang kami hold dulu. Kot-kot jumpa yang cantik dan murah.

If ada readers yang bukan blogger dan blogger yang mahu sewakan baju, sila-sila lah tinggalkan ur email address kat kotak komen. Nanti dengan gembiranya saya akan email kepada anda. I'm looking for baju yang berwarna dusty pink. Hope ada yang sudi nak sewakan. Thanks. =)

6 comments:

Aisyah Humaira said...

dusty pink? cuba tanya irine nadia marcello.. dia ada nak sewakan baju dia..

choclairissa @ intan marliana said...

Betul ckp aisyah..baju irine cantek..i punyenk sewa jgk tp kaler cream cream and tiffany bkue sket...mmg xsame tema la kan..:-)

hidayah hiddensity said...

kita pun nak sewakan tapi turqoise! hehe.. btw, boley buat outdoor..lalalla.. =)

kita ada nampak baju dusty pink kat rins suzana adalah cantek.. tapi sewa pun rm 1800!

syiera said...

Hye b2bs, sy ada few items for rent/sale. feel free to drop by ya :) thxs!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2192581648469.2122379.1064990710&type=3

Anonymous said...

try ask my friend, die mmg rent out bj nikah dia.dusty pink: search kt fb nisa osamana

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2943842876646.2152878.1278469511&type=3

Anonymous said...

cekidaud:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2943842876646.2152878.1278469511&type=3

Google Analytics Alternative