Followers

Follow by Email

Monday, December 5, 2011

Isu Tarikh Again.......

As-salam beauty peeps!!

My side dah decide tarikh, and nak dapatkan confirmation from his side. Encik Tuney memang bersetuju sangat-sangat dengan tarikh dari pihak kami but his family not agree with it. Katanya time tu macam tak sesuai and bla bla bla... Kesimpulannya ada yang tak bersetuju. And again, tarikh kena tukar lagi. And again, saya rasa malas dah nak pikir. Okeyh, sekian terima kasih. 


Gambar latest dari kami berdua. Hikss, suka tudung baru nie.

7 comments:

Hunny Kitty said...

tak sesway sebab?????

LisaLisut said...

tudung u lawa laaaa.beli mana?sputnik sweetheart? eh lupa ke husben sapa tu yg mekap tu kan.nt bgtau eh.i nk beli la rasanya

sbr jela kak amy.dugaan ni mcm2 kan.hmmm.

~Lynda Lum~ said...

salam amy~

hehhee.. dlm menentukan tarikh kawen nie, kebanyakkan orang2 tua nie suka tengok bulan mana yang sesuai tuk melangsungkan perkahwinan.. :)

miszatie said...

hye cik ID..hehe
ske org2 designer nih...
xpelaa hal tarikh memang slalo jd isu..
yg pntg jgn sesekali decide sendiri n mekasa org2 tua nih..keberkatan itew pntg..:)
doa je banyak2 supaya semuanya dipermudahkan k..:)

K.I.N.A said...

dulu kina pun ade masalah tarikh dari pihak keluarga lelaki..mmg kena byk bersabar..

UyaRayza said...

xpe dear..banyakkan bersabar and berdoa..insyaallah tak lama lagi tue

Anonymous said...

Same lah i dulu...
tp semua benda ada hikmahnya amy
byk2 sabar k...

bila nak gegar rumah si sotong tu? jom kita ber sama2 singsing lengan...hehe

SyimaSyaz

Google Analytics Alternative