Followers

Follow by Email

Friday, December 9, 2011

Her Wedding Theme

As-salam beauty peeps!!

Inspired the color by Wedding Inspirasi. Post tu tahun 2009 tapi saya nak guna for 2012. Suka hati lah kan, janji nampak cantik di mata. Color ni tak kira masa atau tahun, kalau ikutkan nowadays pun ramai yang guna color yang saya berkenan ni.


Dusty pink, champagne and dark grey.


Dusty pink, grey and tiffany blue.


Owh dan ini adalah color pilihan hati. Jenuh juga nak dapatkan coding color yang digemari ni. Those 3 colors memang my favorite all the times. Dulu pun decide colors pink-grey-white. Now sebab tak nak white, so kita replace with champagne color pulak.


Okeyh dah dapat warna theme, next is cari kain pula. Tapi if akad nikah baju pink and sanding pun pink macam tak best kan? lol.... Akad nikah nak dusty pink, and sanding kalau boleh nak elakkan diri saya dari wear the grey color. If encik tuney memang nampak smart with grey. But me yang kulit mendung berarak ni macam kurang kick. Any idea?

5 comments:

Pocket said...

pınk pun ada dusty pınk!?
adohlaa.

tp lawa sıs, akad pınk je dah la.
weddımg baru campur suma:D

FY said...

soft and sweet combo..bagi FY color memang masuk sampai tahun bila2 pun =)

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

Rasanye akad nikah chaimpagne n sanding dua2 dusty pink. Pelamin pulak background grey tapi dihiasi bunga pink fuhfuh cantiknyeee rina suka pink!!! Hee good combInation dear :)

εїз Cik Fasya εїз said...

tema fasya pn pink grey gtu jgk la..nice kan..=)

cha said...

my mua pun cakap grey tak brp sesuai klau x brp nk cerah nnti nmpk dull katenya. tp u cuba jela dulu. campur dgn putih ke. msti cantik. i suka dusty pink cumanya i x sgup nk pakai pink huhu

Google Analytics Alternative