Followers

Follow by Email

Tuesday, December 6, 2011

Her 1st Make Up Class

As-salam beauty peeps!!

Last Saturday berjaya buat kelas mekap yang pertama kalinya. Bak kata orang, tak cuba kita tak tau yer dak? Alhamdulillah. Boleh dikatakan berjaya lah kelas mekap tersebut coz everyone was happy and enjoy the class. Hasil mekap mereka pun agak memberangsangkan juga.

Saya dijemput oleh Iza who is my blogger fren back then in 2007 to come to her house. Dia yang arrange everything, kumpulkan her mum and aunties for the class and even siap masak breakfast for us. Thanks Iza. 


Semasa sesi belajar mekap. Masing-masing dengan cermin masing-masing. Ekh comel tak cermin saya yang petak tu? Ala-ala vintage gitu. 


Hasil mekap oleh my students tapi macam tak nampak sangat la pulak, maybe terang sangat kot pencahayaan. Actually ada 5 orang tapi lagi sorang sibuk bersiap ke meeting dan lagi sorang pula dah kena masuk ke dapur.




Ni hasil from yours truly. Natural make up for day look. Thanks to Syira coz sudi jadi model of the day. Macam patung dah dia diam je sepanjang kelas. hehehehe...



Gambar before tak sempat nak snap. As usual, saya memang tak teringat nak snap photo. 


My next class is on 17/12/11 ni di Platinum Walk jam 2pm-6pm. Harga bayaran untuk kelas make over ni, RM50 sahaja. Hanya 5 orang sahaja per class coz saya tak nak ramai-ramai sangat takut nanti tak ter'handle. Now hanya ada 4 seats left. If berminat sila text or call saya yer 013-7694136.


2 comments:

UyaRayza said...

cantikkk..flawless ;)

Pocket said...

cantik sis, keep up the good work.
kalau lelaki pun nk kna mekap diri sndiri ke?

heheh!

Google Analytics Alternative