Followers

Follow by Email

Tuesday, November 15, 2011

She's Getting Married!!

As-salam beauty peeps!!

Semalam, both parents dah berjumpa dan berdiskusi. Keputusan adalah, majlis akan diadakan semasa cuti sekolah bulan 3. I wish 09/03/12. I wish..... Tapi nak kena consider his side which is from PJ, mungkin ada yang kerja or anak sekolah, so maybe nak bertolak ke Besut petang Jumaat. Never mind, i dont even care about the date as long as semua orang setuju dan senang hati nak menjayakan the event. 

Since tak sampai pun lagi 3 bulan, of course lah nak booking OP,MUA, videogprapher yang best-best tu dah tak available. So, saya decide nak booking kawan-kawan je. Hopefully mereka pun masih available. Yang paling penting adalah, nak booking TOK IMAM/TOK KADI dulu before i book benda-benda lain coz takut nanti berebut tok imam la pulaknya. Hahahahaha..... Kata pun buat time cuti sekolah kan? Haruslah wedding berlumba-lumba. Adeh.... 

13 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

booking cpt2
hehehe

Intan and The Boys said...

baru nak suggest kat amy 15 Mac. sama ngan wedding date akak tau. hehehe.

apapon, tahniah amy! wah2...tetiba je out of nowhere dah nak menikah dah. hehehe. tahniah sekali lagi!

K.I.N.A said...

cepat booking amy..cuti sekolah mmg ramai tu..semoga semuanye selamat ya!

aNNor said...

cepat2 booking.jgn jadi mcm saya. huhuu

cha said...

kadi tu paling penting u. yg lain2 masih byk pilihan. goodluck ye :)

Zumie said...

congrats babe:)

Nia Ridzwan said...

tahniah!
buat preparation elok2. nanti smooth majlis, kita pon senang hati ;)

~ NANA ~ said...

buatlah 08 mac...blh celebrate bufday i skali...hihi

dhiera said...

good luck dear! cepat2 booking!

choclairissa @ intan said...

yeayyy akhirnyee...congrats dear :)

Renee Meow said...

cepat booking dear..! another 3months ++ to go..! sempat ker nak buat kasut i tuew? kecian la plak kat u takut rushing n bz ngan preps.. huhuhu..

zamzurina said...

awk nak tawen di hari beday daku..heheheh alahai tak dapat la pi besut kalo wat mac tue..pi side husband boleyh?

Fieda said...

...saya punya preparation pun 3 bulan je....rasa sayang sangat sebab tak dapat booking segala yang terbaik. Tapi lebih kepada rembat je apa yang sempat, lepas tu baru terliur tgk ada yang lebih murah lah....ada yang lebih cantik lah.... Contoh nya bila tengok kasut kat Absolutelygorgeuos By Amy.... Juling mata ni....tapi apa2 pun dah tak sempat, lagi 3 minggu je....hukhukhuk

Google Analytics Alternative