Followers

Follow by Email

Wednesday, November 30, 2011

Busy To The Max - Wordless Wednesday

As-salam beauty peeps!!


Busy dengan mekap on weekends. Cu teka siapa yang bertudung brownish tu? Haaaa, tu Puan Zila Ziman kita. Will update soon pasal kisah kami bekerjasama nie yer. =)


While on weekdays pulak busy dengan kasut-kasut ku. And Mia pulaknya demam ajer memanjang. Nak tumbuh gigi dan nak membesar agaknya, so jadi SUPER MAK la pulak saya nie. Cu tengok betul-betul dalam pic ni, ada botol susu baby ok!! Ekhh, saya tak dek anak lagi, but Mia is my niece. Dah macam anak sendiri juga la. Dia demam tak lalu makan, saya pun x makan seharian sebab kesian tengok dia.

4 comments:

LisaLisut said...

sgt tekun muka dia disitu hehe.u can go far kak amy! all d best! :)

UyaRayza said...

bagusnye berbisnes mcm nie..ini adalah seronok ;)

cha said...

nak tgk hasil. mesti gorgeous :D

K.I.N.A said...

seronoknye tengok! i'm happy for u amy..semoga terus sukses! hee..tomey ade botol susu mia kat situ..

Google Analytics Alternative