Followers

Follow by Email

Monday, November 14, 2011

070112 - Less than 2 Months

As-salam beauty peeps!!

070112 tu apakah? 07 January 2012 yer kawan-kawan, bersamaan dengan birthday saya yang ke 28. Omo!! Dah tua dah beta. Dan tetiba, semalam Encik Tuney bbm "jom nikah". Beria pulaknya dia ber'bbm cerita pasal hal nikah bagai ni. Then, kemungkinan i'm back on track for my wedding preparation tapi simple-simple jer lah coz i dont have sooo muchhhhh money to spend on the wedding. Budget seriously ciput giler. 

Dan kemungkinan, which is tarikh ni tak discuss lagi with the both parents sebenarnya. Hopefully mereka bersetuju dengan 070112 ni. Tapi dalam masa less than 2 months ni, apaaaaaaaaaa punnnnnn tak dek lagi. Mampukah saya? Hope sangat segalanya dipermudahkan. Amin.............. 

5 comments:

Nor_Emylin said...

wow....congrat!!!! im happy for you!! yerla...kita ni kekadang selera mmg besar, tapi terasa mcm tak mampu la pulak sbb life after married lagi penting kan kan kan..insyaAllah...org kata membina masjid ni akan murah rezeki...hehheeh

Damia Ayesha said...

gud luck k. :) yang penting nikahnya..bukan majlis sanding. utamakan yang wajib.

LisaLisut said...

awwww so sweet! happy preparing again kak amy! :)

iedayah said...

insyaAllah sumeny elok2 aje amy.nk bina masjid kn...amin..

Rilla said...

Insya Allah..boleh je walaupun 2 bulan lagi. Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan ;)

Google Analytics Alternative