Followers

Follow by Email

Friday, October 7, 2011

Tempahan Kasut Pengantin

As-salam beauty peeps!!

Sorry, ini mungkin dikategorikan sebagai entri iklan. Bukan tiap-tiap hari pun kan? Sebulan sekali pun tak jugak. Hehehe..

Btw, those yang mencari tempat untuk menempah atau custom made your wedding shoes boleh lah visit ke Absolutelygorgeous By Amy. So far, memang dah banyak design untuk dipilih malahan anda juga boleh provide your own design. Mana lah tahu kot-kot berkenan dengan kasut Christian Louboutin or any designer shoes tapi memang sah-sah lah berpuluh ribu harganya kan? So, Absolutelygorgeous By Amy akan realisasikan impian anda. Haaa, tak dapat pakai jenama CL, dapat pakai design macam CL pun jadi lah.


Puteri By Absolutelygorgeous By Amy


Sophie with roses


Rosie flat shoes.


Beside heels, Absolutelygorgeous By Amy ada juga buat flat shoes dan juga wedges. Untuk nak tengok more design dan info sila ke blog Absolutelygorgeous By Amy atau terus ke FB Absolutelygorgeous By Amy kerana dekat FB lebih banyak pictures.


p/s : ada tak sesiapa yang nak buat entri iklan produk or anything kat my blog? let me know ekh, then kita saling tolong menolong lah which is nanti you buat entri iklan my kasut pulak. Macam mana, ada yang berminat tak?

3 comments:

Sfarlina said...

wahh..thanks for sharing the info :)

iedayah said...

cntikny ksut2 2..rse nk khwin lg r amy..hihihi

*she's s0 e!Ra* said...

OMG that is so damn nice.. loving it babe!

Google Analytics Alternative