Followers

Follow by Email

Monday, October 3, 2011

Siapa Pengguna Himalaya Purifying Neem Facial Wash?

As-salam beauty peeps!!

Tajuk adalah panjang tapi isi entri adalah sikit sebab just nak bertanya di kalangan readers ada tak yang pakai the same product as mine since I couldn't find it at my nearest drugstore. Adakah product ni dah dipupuskan ke? Dah 4 drugstores yang berhampiran saya terjah tapi none ado. T_____T


 Ni lah rupanya. Kalau ada ternampak kat mana-mana let me know ekh.


Dah nak masuk 2 years pakai dan sangat serasi dengan kulit saya yang sensitif + berminyak + berjerawat. Walaupun dia tak dek lah effective 100% tapi dia mengurangkan jerawat saya yang tebal. Now still berjerawat tapi tak dek lah seteruk dulu. Lagipun saya tak pakai complete set dia. Parut jerawat je yang susah nak hilang, entah lah kenapa.

Now macam nak nangis sebab dah seminggu saya hidup tanpa dia. Mana nak cari ni? Nampaknya terpaksa terjah kedai Himalaya yang kat OU tak pun KLCC semata-mata nak beli pencuci muka. Hope lah ada stok. Kalau tak dek, nampaknya kena lah cuba yang baru. T_______T

7 comments:

nurin.Sh said...

hye, taklah. i pon slalu pakai neem cleanser ni.. kena beli dkt himalaya punya kedai sbb drugstore sgt limited.. :)

ashra said...

amy,
hehe..nak tanya ni..sorry takder kena mengena dgn himalaya..

kita da beli da,kinda sexy lipstick tu.hehe *suka* cantik...

ak tanya,biasanya amy akan pakaikan lip gloss lagi ke?atau mac nye brand,ok without lip gloss..

ashra said...

thanks =) in advance for replying ya!

tqahmisdar said...

I pakai! hehe..better cari kat Himalaya kot.. lagi byk stok.. =)

~ mizzAmy ~ said...

KAK ASHRA :

kalo amy pakai sendiri, amy tak letak pun lip gloss. tp kalo mekapkan org amy akan pakaikan lah. kalo kak ashra jenis bibir x kering, x pakai lip gloss pun dah cantik. if bibir kering, better letak lip balm dulu then lastly letak lip gloss. kalo x, nanti nampak bibir kering.

LisaLisut said...

dlu i pakai.tp lps tu i yg terlalu cpt nk berubah angin sbb masa tu gatal muka n tak tahan dia kuar jerawat byk.pdhl tu proses dia nk kuarkan semua jerawat b4 dia licinkan muka.hahaha.xpenyabor.tp i rs ia ok.

farah aminuddin said...

macam pernah nampak kat tesco bahagian cleanser.

Google Analytics Alternative