Followers

Follow by Email

Thursday, October 13, 2011

Real Wedding : Miza & Boy Garden Wedding

As-salam beauty peeps!!

Last weekend sempat ke wedding kawan saya si Miza, kawan saya masa bersekolah di MRSM Terendak. Beliau dan husband bercinta since form 4 di MRSM Jasin then further study di Dublin sama-sama and now dua-dua pun doktor dan berkihdmat di one of the hospital di Dublin. Haaaa, ni betul-betul berjodoh kan?


Pasangan yang secocok. I lover her mekap. Sangat-sangat natural.


Tema adalah garden wedding. Her dress sangat simple tapi sangat exclusive gitu.


Pengantin pun ber'photo booth. See the mekap, natural je kan? Tapi she look stunning.


Tuan tanah with Suzie and Fiza. Dah macam duduk dalam penjara je ekspresi muka. lol...


Garden wedding with chiavari chair + transparents canopy diselang-selikan dengan canopy biasa. Nice.


Sebelum balik sempat berborak sekejap dengan Kak Halina. Siapa tak kenal sila angkat keyboard? Ni wife kepada Dr SMS kita lah. And she was my senior back then masa bersekolah di MRSM Terendak. Masa akad nikah beliau pun saya diundang. Hahaha, sebab masa akad nikah tu ramai sangat orang.


Yang sedihnya tak sempat pun nak bergambar dengan pengantin. Yer lah, wedding malam then kat Putrajaya pulak nyer. Takut juga nak balik lambat-lambat. Sedikit info mengenai wedding ni kat bawah. 


Venue : Taman Botani, Putrajaya
Photo booth : Crazy booth by Loulpop

9 comments:

ashra said...

eh..dr halina tu senior kita ke???..
chop,tahun bila eh?

miza,akak ingat2 lupa..tapi rasa ingat lagi mukanya.
wah...sama2 hebat pasangan ni.
congrats to her!

~ mizzAmy ~ said...

KAK ASHRA :

ha'ah, kak halina ni senior kita and dia 1 batch dgn Kak Sherry. amy kenal kak halina sebab miza kan geng2 kitorg jugak.

ashra said...

k amy..
da ingat da..hehe =p

~ NANA ~ said...

wow nmpk grand majlis tu

tqahmisdar said...

besnye tengok meja makan die... n lampu2 kat kanopi..jeles! >_<

LisaLisut said...

haah la mekap dia cantik.natural gile.i br tau dr halina tu budak terendak pn masa baca blog kak tina dlu.haha.tp xsempat la i kenal kot kan i batch after u haha

brilliant la pengantin ni dia selang seli transparent canopy dgn yg biasa.save cost but at the same time dpt transparent! hehe

anaztasias nora aira said...

beshnyaaaaaaaaaaaaaa. p/s saya dulu mrsm kulim ekeke. nyibuk sat ekeke :)

K.I.N.A said...

photobooth die mnarik..:)

Cik Hazz said...

agree with the makeup! nampak really natural. niceee! ;-)

Google Analytics Alternative