Followers

Follow by Email

Tuesday, October 4, 2011

Kasut Kahwin Memey

As-salam beauty peeps!!

Perkahwinan semahal RM12M, tak nak review ataupun gossip tentang perkahwinan mereka sebab saya tidak berminat nak ambil tahu cuma saya looking for her shoes. Jimmy Choo buat pulak tu, harus lah nak tengok kan?


Nama desgner tu macam susah plak nak baca, is it Ezwan Ismail? Picture sourced : Annas Easkey


Penuh dengan beads. Dari segi praktikal, macam tak berapa sesuai coz takut kang nanti kain melekat-lekat kat beads, yer dak? Kalau kat kampung, jalan atas tanah kang ada rumput-rumput kering yang melekat tak pun terheret. lol... 


Yang ni from Jimmy Choo. Simple jer, tak berserabut tapi harga tak tau lah berapa belas or puluh ribu. Owh lupa, ada pearl and must be from Reflesia so harga mungkin cecah ratus ribu.


Close up picture tak jumpa lagi setakat ni. Tapi nampak macam cantik and of course from Jimmy Choo. Ada pearl juga and it must be from Reflesia. Pictures sourced : Annas Easkey


Dari hasil google, itu sahaja kasut yang dijumpai. If sesiapa ada terjumpa design lain, boleh lah dikongsikan bersama. Mana tahu ada yang terminat nak buat design kasut from Jimmy Choo ke, then boleh dijadikan reference.

5 comments:

Sfarlina said...

yg tengah tu mmg gojes :)

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik
cume pemakai je x cantik
opsss....hehehehe....

Cik Zimie said...

haah yang last tu simple je tgk.rupanya pearl tu yg mahal.hohoh ni rasa nak DIY letak je pearl murah2.sabah bykkkk :P

anaztasias nora aira said...

kasut awal2 xminat last2 minat haha :)

Reen Tart Nenas said...

i loves the shoes :)

Google Analytics Alternative