Followers

Follow by Email

Tuesday, October 11, 2011

Her Current Fav Aerobic

As-salam beauty peeps!!

My blog readers ramai yang concern about diet and fitness. So, i just nak share my current favorite aerobic called as Tae-Bo. Apa itu Tae-Bo? Tae-Bo ni aerobic tapi nama dia adalah dari gabungan taekwando + boxing and nowadays fitness instructor dan mix kan dia dengan macam-macam benda. So, let's workout together-together, laju tau tapi 12minit 45saat ni pun dah cukup letih. T_____T 



Tengah buat entri ni sambil peluh-peluh sebab baru abis ber'tae-bo.


Saya adalah sedikit over sebab ber'hand wrap bagai. Kata nak buat shadow boxing, so feeling mesti kena lebih lah kan?

0 comments:

Google Analytics Alternative