Followers

Follow by Email

Wednesday, September 21, 2011

Suria Di Cordoba - Suka Dengan Lipstick Sari Yanti

As-salam beauty peeps!!

Siapa sini layan Suria Di Cordoba? Saya layan dari episod tengah-tengah so mungkin banyak part yang saya dah miss agaknya. But then, sangat suka layan cerita ni sebab jalan ceritanya yang menarik dan of course lah pelakon-pelakonnya adalah hebat-hebat belaka iaitu Sari Yanti, Ady Putra dan Fahrin Ahmad. Now dah episode ke-14 dah, still tak tahu siapa hero sebenarnya. I wish Ady Putra. Hehehe....


Sila fokus pada bibir dan warna lipstick yang dipakai.


Owh actually, bukan nak bercerita pasal jalan cerita Suria Di Cordoba ni. Cuma excited sangat sebab saya found out lipstick apa yang dipakai oleh Sari Yanti dalam drama tersebut. Super duper excited sampai termimpi-mimpi pergi MAC and buy it. Thanks to my besties, Mina coz tolong tanya to her fren who is one of the orang penting dalam drama Suria Di Cordoba itu. Kalau tak, sure saya hanya tertanya-tanya sendirian jer.


Totally in love dengan warna lipstick tu. It's more to dusty pink-nude gitu.


Inilah bagusnya kalau ber'twitter. Certain things amat-amat membantu. Thanks to Mina sebab sudi tanyakan. And thanks to Adila coz sudi share or maybe personally tanya kat Sari Yanti. Sukaaaa....


Nice kan? Actually warna lipstick akan berbeza-beza effect depends on your skin tone. Hope Kinda Sexy ni kasi effect yang wowww untuk saya yang tanned nie. It's work well with medium skin tone after i did some research. =)

7 comments:

ni@ @in said...

cantik(^_^)
nk try gak..
tp sesuai k utk ain yg kulit gelap n??huhu

MizaShoppe said...

waa..cntik....

LisaLisut said...

ahhhh bestnyaaa i suka gila color lipstick ni,thx for the info.nk cariiiii

~mrs.amy ~ said...

cantiknye kaler tuh....

Renee Meow said...

eyyhhhh this is sho sexyy....! thanks for sharing dear.. mcm nak carik jugak.. teheee..;p

Ila@Bella@Nabila said...

salam sis..
cantik ler colour lipstik ni..
harap2 mekap sis nanti jadi flawless kat muka saya yg xseberapa cun ni..
anyway see u on 1st oct kat rumah saya... :-)

farah aminuddin said...

kinda sexy is my fav lippie! dh beli 2 kali dah. sukaa!

Google Analytics Alternative