Followers

Follow by Email

Monday, September 26, 2011

Make-Up Artist Untuk Sanding Memey

As-salam beauty peeps!!

Jenjalan di Oh Bulan, penuh gambar pernikahan dan persandingan Memey dan Norman. First thing yang catched my eyes is mekap. Memang cantik!! Owh puji mekap jer tau, bukan puji lebih-lebih dan tak bermaksud saya suka dengan Memey. Tapi saya suka tengok mekap beliau dari drama-drama lagi. Memang cantik ajer.


Siapa setuju yang mekap beliau cantik, sila angkat keyboard? Source : Oh Bulan!


Make-up Artist yang memekapkan semasa pernikahan dan persandingan Memey ni adalah Tiar Zainal. Memang superb lah, i likeeeee. Rate beliau saya tak sure lah pulak. Ada sesiapa tahu? Boleh dikongsikan bersama, mana tahu ada yang berminat nak hire beliau yer dak?

9 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

makeup die memg cantik

~ NANA ~ said...

yg ni cantik if nk compare dgn akad nikah dia tu :)

anaztasias nora aira said...

makeup nikah tak cantik huhu T_T

Gadis said...

make up yang ni mmg canik..

tapi kalau yang nikah tu x kot..
nampak keras skit..=)

ni@ @in said...

setuju ngan nana n nora..hehehe

Syima Syaz said...

asal dia mcm makin kurus? dulu dah elok dah berisi skit

cc said...

hiiiiiii...

i ada mintak quotation from TZ few months ago. 1700/session T____T

dia quote tu including transportation ke johor. tp blm tmasuk accommodation. hotel kena sediakan for him n his assistant ok. tak mampu mak!

Mimis said...

mekap dan baju dia cantik.. :)

LisaLisut said...

cntik aa tiar zainal.i penah tye utk seremban aritu rate dia 1100 per event.huhu.tergoda.kalau KL mst lg murah.

Google Analytics Alternative