Followers

Follow by Email

Tuesday, September 27, 2011

Kim Kardashian Wedding Shoes

As-salam beauty peeps!!

Saya baru berkesempatan nak belek-belek blog Kim K. And I found about her wedding shoes. Sangat lah gorgeous and all of its were custom made from Giuseppe Zanotti.


3 pasang you allss... Source : Kim K


Yang ni dia letak beads bukan letak crystals. Nice kan? If nak tempah kasut macam Kim K ni, boleh lah dapatkan info kat Absolutelygorgeous By Amy.


Yang ni pulak dia buat closed-toe with crystal heel. Cantik kan? Owh if nak tempah kasut macam ni pun boleh juga ke Absolutelygorgeous By Amy.


Then last one, yang ni cuma plain sling back peep-toe. Tapi tetap cantik kan? Sources : Kim K


5 comments:

Sfarlina said...

cntik!!! gojesss!!!

Mimin said...

wah!! bape inch ni

~ NANA ~ said...

cantik! tp sgt tinggi..hihi

nida-razak said...

amy..semalam nida ada bincang ngn bridal yg nida amek tu..nida sugest dia tempah kasut sanding nida kat amy..hehe..dia kata nanti dia nk contact amy, nama dia azhar..

Renee Meow said...

mmg chantekk..! kureng sket beads tu.. i prefer blings2 okehh..! hehe.. cant wait to cu amy for my nikah shoes..weee.. :D

Google Analytics Alternative