Followers

Follow by Email

Tuesday, September 27, 2011

Keterujaan!!

As-salam beauty peeps!!

Tak pernah ku sangka blog ni ada readers. Ingatkan membebel seorang diri since komen pun dah makin berkurang dari hari ke hari. Yer la, saya dah jarang blog walking melainkan jika ada yang datang mengomen then saya reply kunjungan. Takut orang kata kita sombong. If yang datang sini tapi saya tak komen blog anda mungkin kotak komen anda ada problem. Yes, saya ada pergi blog anda and better double check your kotak komen yer. Nanti saya pergi lagi dan komen. Hehehe...


Owh bukan pasal komen-komen yang saya nak perkatakan. Saya dah matured enough pasal hal komen-mengomen ni sebab itu hak masing-masing. Saya pun suka jadi silent reader juga. LOL... Then, yang saya keterujaan ni ialah, saya dapat catching up bilangan users yg online di blog saya. Tak pernah saya dapat catch seramai itu. Selalunya 13 macam tu jer. Then today baru perasan sampai dah ke 15 orang. Hikksss... Sukaaaa...


Suka!!


Ok fine, tu pun nak kecoh satu Malaya ke? Hehehe... Alah, kasi chan lah sikit nak feeling blog ni ada readers. And thanks to those yang selalu membaca di sini. Btw, korang lebih berminat nak saya bercerita tentang apa yer? Blog ni dah jadi blog 5 in 1 dah rasanya. Ke nak stick dengan pelbagai benda. Then, tak dek lah boring sangat kan?

2 comments:

anaztasias nora aira said...

nora suka je baca blog amy hehehe amy cute !! :))

Cik Puan Mimi said...

amy.mestilah ada pembaca.
amy ada nuffnag boleh la check bilangan pengunjung. blog mimi pon suam2 kuku je..heheh~ keep it up amy. mesti ada yang membaca :)

Google Analytics Alternative