Followers

Follow by Email

Thursday, September 22, 2011

Her Kinda Sexy Lipstick!!

As-salam beauty peeps!!

Entri semalam kan beria-ia nak beli lipstick MAC Kinda Sexy kan? Then, time lunch keluar ke Sunway Pyramid so dah alang-alang kat Sunway tu terus lah ke kedai MAC. 


Finally!! Dapat juga. 


Taddaa!! Ini lah hasilnya. 


Oleh disebabkan nak mekap si Suhada ni for her dinner event terus laju-laju pergi beli lipstick kinda sexy. So that boleh try test tengok hasilnya macam mana. Tapi before that dah minta permission tuannya nak try test dulu tengok sesuai atau tidak, if tak sesuai kita topup with red lipstick color sikit. Dan hasilnya tidak menghampakan saya, tak perlu topup apa-apa since ianya memang nampak pink natural. Kulit Suhada ni sama like me which is kalau produk MAC NC42-45(geng-geng kulit gelap).

Btw, kalau nak tengok hasil mekap yang lain boleh ke blog saya Beauty Touch Of Amy Zalini. Kalau sudi nak follow, sila-silakan lah yer. =)

6 comments:

ashra said...

amy,
brape harga this lipstick ye..

~ mizzAmy ~ said...

KAK ASHRA :
harga lipstick tu RM68.

Ila@Bella@Nabila said...

cantila sis..
kulit saya pon xbape nak cerah..
bole apply masa engagement nanti..
xsabar nak terima sentuhan sis

ashra said...

hehe.thanks amy...ni yang nak gi piramid ni.
akak slalu baca blog amy.tak komen je..

berkenan plak lipstick tu =p

UyaRayza said...

kalo pekat lg msti lagi sexy hehehe

ni@ @in said...

cantik..
nk p beli gak(^^)

Google Analytics Alternative