Followers

Follow by Email

Wednesday, September 21, 2011

Her Besties - Wordless Wednesday

As-salam beauty peeps!!


Tak cukup korum lagi ni. Ada lagi kawan-kawan yang tak dapat nak join on last Saturday at Zila's house. But I HEART THEM. Afzan, Zila, Dina, Fiza and yours truly. Zila dan 7 months, lagi 3 bulan je. Tak sabar sangat sebab she's going to be the first di antara kawan-kawan rapat saya yang menjadi ibu. Sedar tak sedar dah 14 tahun usia persahabatan kami. And till now, the frenship still utuh walaupun masing-masing ada life masing but bila salah seorang ada masalah, sure we'll get together and calm each other. Ini baru dinamakan persahabatan. 

4 comments:

UyaRayza said...

baru kawan sejati namanye :)

ni@ @in said...

14 tahun..lame tu..mmg betol2 kwn sejati n..smoga kekal hingga akhir hayat..

LisaLisut said...

wuuuuuuu cun2 semua senior I heheheheheh!

Renee Meow said...

awww beshnyer ada 'clique' aka besties camnie kan.. i wish i have one..time kawen nanti mesti besh kan dorang2 ade.. my clique time2 skolah je dulu, pastu sumer da ikut haluan masing2.. huhuhuhuh..

Google Analytics Alternative