Followers

Follow by Email

Tuesday, September 20, 2011

Entrepreneur?

As-salam beauty peeps!!

Remember my entry yang saya mentioned about my 'free' and on. Ekh, jangan salah faham ye kawan-kawan. Bukannya saya putus cinta or putus tunang. Jangan lah berfikiran negatif sampai ke situ. Doa yang baik-baik untuk kami tau. 'Free' di situ bermaksud saya telah pun berhenti kerja dan sekarang sedang sibuk setup my own business which is my Absolutelygorgeous By Amy dan juga mekap-mekap Beauty Touch Of Amy Zalini.

I know, saya mengambil risiko yang amat berat. Tapi, saya percaya yang Allah itu maha berkuasa, if niat kita baik dan selalu berusaha dan berdoa, insya-Allah pasti ada rezeki di mana-mana. Kan? Doa dan dorongan  dari keluarga dan rakan-rakan juga amat penting buat waktu ini. Tapi biasa lah, tak semua orang akan kasi dorongan yang positif yer dak? Yang negatif pun banyak, saya terpaksa lah telan.

Before mengakhiri entri ini, saya berharap all the readers dah paham maksud entri yang sebelum ni. Doakan yang terbaik untuk saya yer. Doakan juga moga saya dimurahkan rezeki. So, kalau ada yang sudi membantu, meh la tempah kasut or mekap dengan saya. Ahakss.....




Mengendong kasut-kasut tak mengira tempat. 

3 comments:

~ NANA ~ said...

wow! gud luck k dear...insyaAllah if kita bekerja keras, ada hasilnye nnti :)

Hunny Kitty said...

god luck...semoga anda di murahkan rejeki

didieadila said...

amy..moga sukses dlm bsness! All the best :)

Google Analytics Alternative