Followers

Follow by Email

Thursday, August 4, 2011

Blog Mekap Dah Update

As-salam beauty peeps!!

Dah lama rupanya tak update blog. Kekeringan idea yang pastinya. My mekap blog which is Beauty Touch Of Amy Zalini dah di update, jika ada readers yang masih mencari MUA yang affordable, boleh lah tengok-tengok my blog and follow coz i'll update more make-up portfolio from time to time.


Make-up for nikah. 


Make-up for sanding. Cuba bezakan kedua-dua mekap tersebut. Nak tengok more piccas please visit my other blog Beauty Touch Of Amy Zalini.

4 comments:

Gadis said...

cantik...^_^

tapi saya kat jb..^_^

~ NANA ~ said...

dear...cantiknya u mekapkn...gud luck k! :)

LisaLisut said...

ok.i tak pandai nk tgk beza dia.tp dua2 pn cntik.wow.meletup.tak sangka..ni yg buat i pondering balik ni.haish...

Aniz said...

kak amy yang cantik...

tau tak saya dah addicted dgn blog akak..huhu

hari2 mesti baca tahu...

love ya!

Google Analytics Alternative