Followers

Follow by Email

Tuesday, July 19, 2011

She's Looking For A New Job

As-salam peeps!!

Almost 3 years kerja kat tempat sekarang ni, now time to intai-intai kerja baru. Actually, bukannya drastik nak berhenti kerja. Cuma mencari dan mengintai peluang lain yang mana hari bekerja adalah 5 hari seminggu. Right now, every Saturday pun kena kerja. T________T


Boleh tak nak buat macam tu time pergi interview? lol...


Nak buat job mekap, kebanyakkannya wedding on Saturday. And of course Sunday jugak. Tapi seeloknya kalau sabtu dan ahad tu adalah hari cuti bekerja kan bagus? So, memang boleh fokus kat mekap 100%. Tapi apakan daya, sekarang ni masa yang ada harus digunakan sebaiknya. 

Kawan-kawan, doakan saya berjaya dapat kerja baru dalam tahun ini ya? Jika ada job for ID di tempat anda, let me know. Boleh saya mencuba nasib. Tapi, nak pergi interview adalah satu benda yang palingggggggg saya tak suka. Rasa macam diri dah tua untuk berbuat demikian. lol....

11 comments:

UyaRayza said...

good luck dear~

Hidayati Farhan said...

ye la, sian awk nnt rushing2 nak pi mekap, nk pi keje cam ari tu. hahaha

gudlak2. meh jd cikgu meh :D

LisaLisut said...

nk keje ape lg.buat full time mekap jela.hehehe. i tgh survey2.pm me price for mekap2 mak pengantin n adik2 pengantin,lokasi seremban buleh?huhu

K.I.N.A said...

a,ah la..susah tu nak2 lagi wedding byk sabtu..mesti penat gile..

.:shura shushi:. said...

make up utk pre wedding bape??

**sibuk gak..hihihi

~ NANA ~ said...

laaa u keje 6 hari seminggu ke? kesiannyee...

gud luck k! cari keje baru :)

~ mizzAmy ~ said...

LISA :
dah pm dah. =)


SHURA SHUSHI :
mekap pre-wedd rm100 tapi now tgh buat promotion. just rm50 je dear. =)

tqahmisdar said...

gudluck ye.. tgh mencari2 kerja baru juga ni.. hee

~daRLee ZuRiS~ said...

betul2.dah kawen...ada anak nanti, kerja sabtu adalah tak best.tak cukup masa dengan family
btw...best of luck,amy!

meon said...

try check out 1MDB kot... byk project nanti atau pun minta keje kat lynas, gebeng...

Reen Tart Nenas said...

yeah me too. at this age, mmg malas nak pegi interview :) hehehe

Google Analytics Alternative