Followers

Follow by Email

Friday, July 15, 2011

Nak Belajar Mekap?

As-salam beauty peeps!!

Nak belajar mekap? Chopp!! Not with me lah yer, saya pun budak baru belajar. Banyak teknik-teknik yang perlu saya pelajari lagi untuk menghasilkan sentuhan yang "wahhh" gitu. Kali ni, saya nak berguru dengan Cikgu Zila Ziman pula.


For more info visit Zila Ziman Blog.


Insya-Allah saya akan join kelas on 30 & 31 July. Katanya ada goodies bag yang best. Ekh, bukan nak goodies bag je tau. Yang penting tips & tricks from Zila Ziman. Hehehe...

For next target, ingin berguru with Ian Sham ataupun Nurul Shukor. Pelan-pelan kayuh kumpul duit nak pergi kelas mekap. Tu pun satu investment juga. Kan?

1 comments:

meo said...

bulan pose, waktu mak andam, videogrfr, photogrfr, dll bercuti...


jd, ade stgh buat training... :D

Google Analytics Alternative