Followers

Follow by Email

Thursday, July 14, 2011

MUA Yang Rate RM250-300

As-salam beauty peeps!!

Let me share make-up artist (MUA) yang rate nya between RM250-300. Harapnya, ni membantu mereka-mereka yang mencari MUA.  


Diyana Shukor - RM300 (nikah), RM400 (sanding)


Sarah Samsudin - RM300 (nikah), RM300 (sanding)


Ieza Shaz - RM200 (nikah) , RM250 (sanding)


Fadh Adnan - RM200 (nikah), RM250 (sanding)


Lissa De' Touch - RM250 (nikah), RM300 (sanding)


Amy Zalini - RM200 (nikah), RM250 (sanding)
*okeyh, me'list'kan diri sendiri adalah tak boleh blah.


Mostly yang tersenarai adalah MUA dalam KL-Selangor. For me, rate RM250-300 adalah yang paling murah lah kot. Ke ada lagi murah ye kawan-kawan? Nak share? Sila share kat kotak komen. Nanti saya update from time to time. If ada MUA yang nak minta saya listkan pun, saya lagi suka. Tapi mungkin rate ni berbeza pada tahun depan dan seterusnya. So, nak lebih info better contact terus tuan empunya diri. 

9 comments:

LisaLisut said...

taknak kawan..nape listkan masa i dh book make up..ah lg 2 bulan je lisa.udah2 la tu.huahuahua..untung b2b yg lain.spe tak book lg bole consider ur list ni.huhu

Renee Meow said...

thanks for sharing dear... bleh la nanti calling2 untuk makeup bridesmaid ke, family ke.. insyallah.. kalau cukup budget.hehe.. all the best dear..! :D

plain jane said...

oh memang yg di cari2..(^_^)V... thanks for sharing...

tp ada tak MUA yg kat area Batu Pahat Johor & Kulim/ Penang?
lagi 1 nak tanya, kalau amik MUa dari KL, transportation cost dia berapa ye?

thanks...

Cik Deby said...

Vee elfaiiziens.com.

rate rm250.

meo said...

oklah... harga cenggitu....

dulu murah sgt.... :D

zimie said...

tq amy for the list.hihi nanti i akan cuba book salah sorang seperti di atas ni.murah sgt!!!

julie said...

http://www.dyanatul.com/

macam best gak

Fadhlillah Adnan said...

thanks for listing me dear! owe u! ;)

ieza shaz said...

thank u dear for listing me..put ur blog in my favourite list..

Google Analytics Alternative