Followers

Follow by Email

Friday, July 8, 2011

Makeup For Any Occasion Promo!!

As-salam beauty peeps!!

Saya dengan berbesar hatinya nak kongsi with you peeps that I'm giving a promotion for mekap-mekap. Hanya semurah RM50 sahaja for any occasion. Tak kisah lah, for dinner or bertunang or wedding or even sebagai pengapit. And mungkin anda perlukan mekap untuk sesi pre-wedding, pun boleh juga. Jangan risau, barangan yang digunakan semuanya brand MAC & Kryolan. Harga murah dan berbaloi-baloi i tell you. Hikksss...


Cepat book sebelum slot diambil orang. =)

10 comments:

LisaLisut said...

lanjutkan la lg date tu.hihi

anaztasias nora aira said...

alaaaaaaaaaaaa nora kat melaka T_T

meo said...

cool.... tp mcm murah sgt je...

farah aminuddin said...

wow. bestnya. teringin nak kak amy mekapkan

~ mizzAmy ~ said...

LISA :
lanjutkan masa yg mana dear? yg promo or booking period?


NORA :
hikss.. kalo melaka kena charge lain lah pulak.


MEO :
nama pun promotion. kena lah kasi murah skit. =P


FARAH :
hahaha.. meh turun KL kita main mekap2. =P

LisaLisut said...

both! :) hehehe.

zimie said...

aaaa melepas, kalau tak, boleh suh amy mekap kan time tunang. murah!! tsktsk.

Hidayati Farhan said...

amy da tny ari tu utk pre wed bole x?

~ NANA ~ said...

kot2 i nk buat post-wed, blh la cari u nnti...hehe

iedayah said...

wa...amy bisnes m8 up plak..bgus btul r..tgn u mmg berseni lor dear..da la arif dlm fesyen..ni pndi m8 up gk..so sweet

Google Analytics Alternative