Followers

Follow by Email

Sunday, July 31, 2011

MAKE-UP PROMO!!

As-salam beauty peeps,

Since ramai yang request untuk dipanjangkan lagi tempoh promotion. And now, setelah difikir dan ditimbang tara. Ada lagi promo untuk anda! Kalau tak paham, boleh email saya. If nak buat make-up trial pun boleh. Cepat-cepat, weekends saya hanya muat untuk beberapa slot sahaja.



Portfolio akan diupdate sedikit demi sedikit kerana kekangan masa untuk berblogging. Untuk yang nak tengok portfolio, cuba klik sini. If ada permintaan, insya-Allah saya buka blog baru khas untuk mekap portfolio sahaja. Kalau ada permintaan lah. Kalau tak dek, tepek kat blog ni pun tak jadi masalah kan?

4 comments:

IFA Athirah said...

saya ni bab2 makeup hampeh!tepuk bedak kt muka je reti.heee http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

iedaurora said...

mmg tengah survey MUA...

follo kamu...

cikFM said...

hi amy.. promotion ni dah abis la erk? tp bole book lg x?

~ mizzAmy ~ said...

cikFM :

promotion dah abis tapi kalo nak booking for any mekap still available. =)

Google Analytics Alternative