Followers

Follow by Email

Saturday, July 23, 2011

Lagu Khas Buat Mereka Yang Bercinta Di Muka Buku

As-salam beauty peeps!!

Alhamdulillah. Bilangan followers dah lebih dari 300. Suka.... Maksudnya tak dek lah saya membebel sorang-sorang kat blog nie. Walaupun bilangan komen adalah sikit tapi bilangan readers so far not bad juga. Thanks again peeps!! =)

Owhh btw, asyik baca kat twitter yang pasal lagu Cinta Muka Buku. Terus buka kat youtube and search. Not bad juga lagunya. Boleh dijadikan lagu tema untuk video save the date. Not me lah, to those yang rasa ianya berkaitan. Cheq tak mampu nak STD-STD bagai nie. T_______T


Cinta Muka Buku By Najwa Latif


Cute tak lirik dia? Tak reti nak mengomen isi lirik tapi sounds like macam cute-cute jer. Ermmm... Tetiba terimbas kembali episod pergenalan kami. Siapa sini yang tahu macam mana kami berkenalan, sila angkat keyboard. =P

6 comments:

Sfarlina said...

Yeahh..sy suka sume cover dia and lagu dia..tp pelik kan najwa ni nyanyi bnyk dlm kereta..hihi

sentap said...

sweet aje video official cinta muka buku.. masih ade nyanyi dlm keta..

choclairissa @ intan said...

rasenye najwa jadi junior yuna kot :)

meo said...

wah... taniah...

meo punye blog pun tak sampai 300 lagi.

nice song

anaztasias nora aira said...

first time dengar lagu ni amy !!

Renee Meow said...

ala xleh nak tgk kat office..mcm besh cos i pun jumpe ngan my meowsayang kat muka buku.. :D weeee....

Google Analytics Alternative