Followers

Follow by Email

Friday, July 22, 2011

Kim Kardashian Saman Orang Yang Sama Muka

As-salam beauty peeps!!

Terkejut pepagi buta baca berita pasal kes Kim K saman sebuah company yang buat iklan menggunakan Melissa Molinaro yang mana muka mereka seakan sama. Ekh, muka nak sama pun tak kan lah nak kena saman kot? Agaknya Kim K tergugat dengan kecomelan dan kecantikan Melissa Molinaro?

Actually, saya ni one of the big fan Kim K. Suka tengok cara mekap beliau. Suka tengok fashion beliau dan segalanya yang berkaitan dengan Kim K. Konon feeling nak jadi Kim K pun ada jugak. lol.... Sila muntah hijau yer. Muntah berdarah pun tak per. lol...

But, bila dia macam over perasan yang dia adalah manusia terchantek di dunia ni, tetiba jadi meluat pun ada. Rasa nak je bagi ceramah kat beliau yang muka kita ada 7 orang yang sama. Mungkin lebih. Tapi muka Melissa Molinaro ni tak dek lah 100% sama pun. Meh kita tengok sama-sama. Korang boleh bandingkan sendiri.  





Samakah? Tapi dua-dua pun cantik.


Dear Kim K, awak dah kaya sangat dah. Perlu ke nak saman orang semata-mata sebab muka nak sama? Mungkin watak awak dan kecantikan anda buat orang jadikan anda idola. Sepatutnya, anda perlu berbangga bukan dengan cara nak saman-menyaman. Dengan tindakan sebegini, anda mungkin dibenci dan dicaci. Sorry Kim K. But, u're always my inspiration. =)

5 comments:

Reen Tart Nenas said...

si melissa nie kan kapel ngan ex bf die, si reggie bush tu. so mungkin itu salah satu sebab la kot.

i think the reason die saman, die takut peminat or jenama2 lain, ingat die jadi spokeperson utk brand tu kot.

apa pun, agreed with u, Kim K mmg hot. suka tengok die :)

LisaLisut said...

xsama pn.bimbo betul.kan kat dunia ade 7 org yg sama.dia tatau la tu.haha.i suka kim jugak.sbb famly kardashian ni mmg gilo.hahah.tp boobs dia ori ke eh?wondering hahaha

~ NANA ~ said...

ada iras tp i lg suka tgk bibir kim kot...hihi

Renee Meow said...

i pon suke KimK ni.. i rase mmg patut KimK saman Old Navy.. cos mmg agak 'purposely' guna kepopularan KimK untuk iklan dorang but pakai twin dia.. so iklan ni org akan label KimK's twin n lagi menarik org nak tgk n buy their products.. and maybe amek KimK's double cos lagi murah kot.. marketing strategy maaa.. haha.. (nampak sgt bias)..

lisa:i pon suka family dorang yg gila2 tu...kalau kat umah berebut dgn anak2 buah nak tgk channel e!.. haha

UyaRayza said...

die mmg sgt5 cantik hehehe..suke tgk keeping up with the kardashian..khloe and lamar pn tgk sbb ade diorg..kim and kourtney in ny, sume2 tgk gehehehe

Google Analytics Alternative