Followers

Follow by Email

Thursday, July 7, 2011

Idea For Pre-Wedd Video

As-salam beauty peeps!!

Oleh kerana zaman sekarang ni dah jadi trend orang nak bervideo untuk pre-wedd, dan ianya bukan lah mudah untuk berlakon. Berlakon tu satu hal, nak mencari idea untuk video pun satu hal. Kena kreativiti yang tinggi. Anddd......................... I found a cute video from K-Pop.


My current fav song. Banyak part yang comel-comel yang boleh dijadikan video untuk pre-wedd.


Yang ni pulak kalau nak buat lain dari lain lah. Amik part yang kawan-kawan dia kenakan tu, syokk jugak. Kelakar yet romantic. 



p/s : saya tak rasa saya akan bervideo for pre-wedd. kaku macam paku-pakis, memang tak reti lah nak berlakon bagai. camera shy pulak tuh. memang takkkkkk lah.

4 comments:

UyaRayza said...

nk jugak buat save the date video tp mongkosnye hmmmmmmmmmm hehehe

~ NANA ~ said...

hahahaha...adik i suka giler layan video yg kat atas tu :P

farah aminuddin said...

yg suju tu saya suka. mmg banyak part comel2. letak cincin pada belon contohnya :D

Qaseh said...

comel video ni..seyes... :)

Google Analytics Alternative