Followers

Follow by Email

Tuesday, July 12, 2011

Her Portfolio : Mekap Yatt For Theater Training

As-salam beauty peeps!!

Another update about make-up thingy. Sorry ya, memang aktiviti saya sekarang ni lebih kepada mekap. So, update pun mostly pasal mekap je lah. Harap tiada yang jemu ya? Sometime I wonder, people yang datang ke blog hanya untuk men'stalk ataupun berkongsi cerita? Yang berkongsi dan bertanya di kotak komen balik-balik orang yang sama dan hanya beberapa orang sahaja. Bilangan unique visitor blog ni lebih dari 200 orang. So, yang lain-lain tu nak dikategorikan yang bagaimana ya? Opps, sorry if ada yang tersinggung but saya tak kisah jika anda tidak berminat untuk mengomen. So far, mana blog yang saya visit, insya-Allah akan ku tinggalkan komen sikit dua. Ataupun saya tidak bermesra agaknya, so orang tak sudi nak tinggalkan jejak. Ermm, my bad. Sorry again.

Opps, dah termerapu lebih. Berbalik pada tajuk, jom kita layan piccas portfolio dari saya. Simple make-up jer you all sebabnya tuan badan hanya nak melawa ke sesi theater training beliau.


Before.


Purple smokey eyes. 


Yours truly sedang khusyuk maksyuk.



One of my favorite lipstick color.


Done. 


Yatt- after.


Before mengakhiri entri excited campur melepaskan apa yang terbuku, just want to share with u peeps yang saya sedang membuat mekap promo. Untuk keterangan lanjut, sila klik kat sini.

8 comments:

Zumie said...

cantik..i suke kaler lips gloss tu dear..thumb up...

UyaRayza said...

cantik laaaaaaaa..suke part mata hehehe

Cik Puan Mimi said...

mungkin ada yang menjenguk tp hanya silent reader~
chantek ur makeup. nampak ada peningkatan yang positive. keep it up! =)

anaztasias nora aira said...

amy... kalaulah amy ada di melaka saya nak suruh makeup pre-wed saya huaaaaaaaaaaa :(

~mrs.amy ~ said...

comel ;))

sweetlavender86 said...

cantikknye awk make up.natural n sweet!teringin nk blaja make up gi klas.tapi blum berkesempatan.huhu.

Anonymous said...

colour dan brand apa lip gloss tu?

Anonymous said...

I'm more than happy to uncover this great site. I need to to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely enjoyed every part of it and i also have you saved to fav to check out new stuff on your website.
Look into my web-site - Bridesmaid dress

Google Analytics Alternative