Followers

Follow by Email

Monday, July 18, 2011

Her Portfolio : Classic Look

As-salam beauty peeps!!

Actually over excited nak update blog, so blog ni menjadi priority untuk di update. Tak kira, even dah ada blog mekap pun, saya still nak update kat sini jugak. lol....

That day, terbuka website Ian Sham. Then, terbaca yang beliau ada buat contest. And, this is my 1st time berani dan rajin nak join contest-contest nie. Tema untuk contest ni adalah CLASSIC. So, here we go. Tengok apakah hasil classic dari saya. =)


The model : Ana. Before.


In the making.

After. Classic look.


The classic look. 


Close up. Nampak flawless tak the foundation? hehehe... Me like it. =)


Yours truly with the model of the day.


I don't know hasil classic ni actually menjadi ke tak. But both of us (my model and me) seriously like it. Ala-ala pin-up girl pun ada. Macam geisha pun ada. Kahkahkah.... So readers, what do you think? 

Owh btw, sebelum mengakhiri entri ni, hope ada yang sudi LIKE my picture yang dihantar untuk contest tersebut. So, klik sini dan sila lah LIKE yer. Terima kasih daun keladi. =) 

2 comments:

AnEs said...

amy! suke nye anes lipstick merah! hihii..

UyaRayza said...

sukeeeeeeee hehehhe..lipstick merah mmg klasik

Google Analytics Alternative