Followers

Follow by Email

Tuesday, July 5, 2011

Her Nude Makeup - 1

As-salam beauty peeps!!

Last weekend berjaya menonoton Transformer. Memang full house, tapi saya kurang faham sangat ceritanya dan yang pastinya kebosanan melampau sampai asyik memandang jam dan melihat keletah anak-anak kecil yang juga kebosanan seperti saya. Ekhh, saya memang tak kisah tengok cerita apa pun, even cerita tak best, tapi saya tetap layan tanpa rasa bosan melampau. Tapi tidak pada Transformer. Bosan!!! Hahaha... Sorry ya wahai peminat Transformer. Mungkin pandangan saya agak melampau tapi itu cuma pandangan peribadi saya yang bukan arif tentang perfileman.

Back to the tajuk, oleh kerana nak berdating dengan Encik Tuney dan my lovely cousin untuk menonton Transformer di Sunway Pyramid. So, saya merajinkan diri untuk mekap. Saya ni memang suka dengan barang mekap tapi sebenarnya saya adalah malas nak mekap diri sendiri. Boleh tak macam tu?


Me and my cousin, Ana. My makeup look is more on natural nude look. 


Me and Encik Tuney. I love the lipstick color and my new addiction is collecting the lipstick from MAC. Next, nak cari warna merah pula. And whose going to be my mangsa for red lip?

6 comments:

UyaRayza said...

nude makeup is simple..uya pun suke heheh..red lipstick is sexy..nampak elegen hehehe

~ NANA ~ said...

yeayyy dh nmpk pic ni kat ur fb smlm :P

nude makeup nmpk natural kn? suka suka :)

Qaseh said...

natural look...
cantik!!!

Cik Puan Syafa said...

cntik nya dear....simple nmpak natural.loike byk ^__^

iedayah said...

wow xrmi tau nk pki lipstick merah..sp la agkny mgsa u dear..hihihi

ElyaElmo said...

mangsa for red lips?/sayaaaaaaaaaa!!hahha

Google Analytics Alternative