Followers

Follow by Email

Tuesday, July 26, 2011

Currently Addicted With City Hunter

As-salam beauty peeps!!

Siapa sini suka tengok Korean Drama sila angkat keyboard? And might be familiar dengan Lee Min Ho juga kan? Cerita terbaru beliau ialah City Hunter which is cerita ini sangatlah berbeza dengan drama Korean yang selalu kita tengok.


  City Hunter. Cast by Lee Min Ho as Lee Yoon Sun, and Park Min Young as Kim Na Na. 


Jika nak download City Hunter (Eng Sub) boleh ke sini. Dan jika nak tengok online boleh ke sini. Oleh kerana kebizian teramat di opis. Terpaksa lah men'download cerita ni. Nak beli dvd original mak tak mampu noks. Tu pun kena tunggu few months lagi kot baru keluar dvd kat Malaysia. 

7 comments:

Hidayati Farhan said...

kite x penah tgk citer korea. hahaha. cuba bg 1 faktor supaya kite pi tonton amy. kikiki

~ NANA ~ said...

i peminat tegar cerita korea! harus tgk ni! hehe

Sfarlina said...

yeay!!!!!! lee min hi drama yg trbaru kan? thanksssss tau..mmg nk dunload cite ni!

Intan & The Boys said...

every monday and tuesday memang akak tgk citer ni kat one HD. best kan? alang pon suka citer ni. hehe.

Renee Meow said...

xminat sgt korea2 nie.. but i suke la outfit masing2 kat pic tu..! :D

meow said...

comel!

farah aminuddin said...

lee min ho sangat hotttt!

Google Analytics Alternative