Followers

Follow by Email

Tuesday, June 14, 2011

Video Pertunangan Elly Mazlein

As-salam beauty peeps!!

Rasanya ramai dah tahu yang Elly Mazlein dah pun bertunang. Pada yang belum tengok video pertunangan beliau, sila lah tengok sebabnya everything is perfect. Pelamin cantik, baju cantik dan yang penting Elly Mazlein siap naik kereta kuda. Dah macam majlis resepsi perkahwinan. Hikkss, nama pun artis kan? Harus lah meriah gitu.

6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

tunang je pon dah beria....huhuhu

UyaRayza said...

mampu verangan je la tgk artis tunang je dh kalah mjlis wedding org biasa heheh

lovelyadibah said...

*pengsan*

~ mizzAmy ~ said...

hahaha.. hikss.. i mampu tengok kat video je. nak verangan pun rasanya x mampu kot.

choclairissa @ intan said...

huhu graand gile pertunangannye..naik kete kuda..kawen naik kapal terbang pulak..btw sangat suke videographernye~~LHMediaTV

meo tupaitv said...

wah... gempak siot...

btw, kalau nk videografi perkahwinan... meo ade :D

Google Analytics Alternative