Followers

Follow by Email

Friday, June 10, 2011

Stress!!!

As-salam beauty peeps!!

Lately nie ramai pulak bertanyakan mengenai my wedding. Actually tak kecoh-kecoh pun tentang isu date. Now macam semua orang tanya tentang preparation and all and the date tu bila. Bila cakap tak decide date lagi, semua macam buat muka pelik. Yer lah, kat blog kemain update pasal wedding kan? Sekali tarikh tak tau pun bila. Apa cerita?

Terpaksa lah explain yang tarikh wedding dah ditunda ke satu tarikh yang belum kami tentukan lagi. So, sila lah doakan kami cepat-cepat kawin. Tak larat dah den nak pikir jawapan terbaik untuk soalan-soalan anda.

Dengan kat tempat kerjanya, busy memanjang. Tengok blog lah, dah tak update sekerap dulu. Kalau update pun, sekadar tak nak bagi sunyi je blog nie. Busy tu tak kisah mana, tapi ada sedikit internal problem. Rasa nak berhenti kerja jer tapi apakan daya. Banyak tanggungjawab lain yang memerlukan saya berkerja dan earn money. If not, memang hantar notis 24jam je. Lantak kau lah....

Apa-apa pun, doa yang terbaik yer kawan-kawan. Moga-moga kita-kita semua diberkati Allah s.w.t. Selamat berhujung minggu. 

13 comments:

Hidayati Farhan said...

ohh, doakan yg terbaik utk kamu. perancangan Allah selalunya yg terbaik buat hambaNya :)

WillBemrs said...

i jgk doa kan u... i kije kat company x ramai melayu pn sakit otak ari2 ada org tny prep sume.. i ckp je xbt prep, parent uruskan..then dorg xtny lg.. :) smile...

UyaRayza said...

be strong yer dear.

.:shura shushi:. said...

pedulikan die0rg yg byak bunyi

**talk to my hand**

AnEs said...

amy, faham sangat ape amy rase..tak paham la sesetengah orang, kalau ada blog je mesti nak assume da tak lame lagi nk kawen, pasti majlis grand..rileks je..mulut2 camtu sampai bila-bila pun ada..sok da kawen mulut yg same tu la yg tanya bila nk pregnant..haha..anes doakan yang terbaek tuk amy okeh!

Elyn said...

dear,sabo ye...hope semuanya OK!!
benda baik selalu dipermudahkan oleh Nya :)

doakan yg terbaik utk kamu!!

Wawa Yusoff said...

alahaiii...pasrah je bunyinye..

xpe2, apepun sabar bebanyak ye. insyaallah akan ada yang terbaik untuk kamu :)

Super Nia Hana said...

insya allah..
niat kita baik utk dirikan rumah tangga
Allah akan bantu and jangan putus asa utk berdoa ya dear

LisaLisut said...

i can feel u sis if it happen to me..mulut org mmg suka berckp. tak fikir perasaan org lain.hmm..sbr k.insyallah u akan kawin soon babe soon! :) chill

iedayah said...

amy...jgn stress2 dear..bese lah mulut org..bow lyn je dear..

nida-razak said...

amy..sabar ye...xyah hiraukan org lain tu...insyaAllah nanti dipermudahkan urusan amy... =)

ElyaElmo said...

insyaAllah dear...smpai jodoh kawenn nnt tu..sebuk jee semua org tu !

Diya said...

manusia ni takkan berhenti mengata, kak. insya Allah, sampai masanya akak kahwin jugak nanti. moga dipermudahkan, amin...

Google Analytics Alternative