Followers

Follow by Email

Monday, June 13, 2011

Peserta-Peserta SHOE GIVEAWAY Contest

As-salam beauty peeps!!

Seperti mana yang telah diketahui oleh readers blog ni, saya ada buat SHOE GIVEAWAY CONTEST By Absolutelygorgeous. Alhamdulillah, penyertaan yang mengalakkan dari rakan-rakan blogger dan juga rakan-rakan di FB. Terima kasih saya ucapkan. Siapakah gerangan mereka-mereka yang telah join yer? Let me list kan satu persatu. 

Mungkin ada link yang tak boleh dibuka especially yang Notes from facebook kerana private profile. Enjoy your readings peeps. =)

7 comments:

LisaLisut said...

wah i antara peserta terawal rupenye(hiks! malu i) hahaha.mekasih ;p

Hunny Kitty said...

gud luck ollssssss

choclairissa @ intan said...

wah ramainye~~good luck~~

Diya said...

ada jugak tergerak hati nak join. tapi macam blur pulak diya nak mengarang bab kasut. huhu. apa pun good luck untuk semua peserta ;)

anaztasias nora aira said...

gud luck to all contestant :)

Cik Ima said...

good luck!!!!!!

xoxo
ima

NurIzza said...

gud luck tok semua!!

Google Analytics Alternative