Followers

Follow by Email

Friday, June 24, 2011

Good Luck To Him & His Partner

As-salam beauty peeps!!

Esok, saya tidak akan berada di sisi Encik Tuney terchenta untuk memberi kata semangat. Makanya, nak buat special entri untuk beliau eventhough beliau memang tak kan buka dan baca blog saya nie.




Yes, he and his partner, Farez (actor) will be taking part in this AXN Big Challenge. Not so sure macam mana rupa bentuk pertandingan ini. Apa yang digambarkan, lebih kurang macam Amazing Race gitu lah kot. Hopefully, they manage to go up to Grand Finale. Kalau menang, boleh isi dalam tabung kawin yer Encik Tuney. Hikss..... 

Rasa macam tak best tak dapat nak tengok mereka berdua bertanding esok. Esok juga adalah hari yang agak mendebarkan untuk saya. And it will be my starting point in mekaup thingy. So, I need to give my best on it. Wish him luck, and wish me luck too!! =)

1 comments:

UyaRayza said...

Good luck for both of u hehehe..wahhh bergandingan dgn actor tueeee..nanti glamer ler encik tunang u kalo menang hehehe

Google Analytics Alternative