Followers

Follow by Email

Tuesday, June 21, 2011

Coach Spring/Summer Clearance

As-salam beauty peeps!!

Ada berita baik buat mereka yang kaki shopping dan juga buat mereka yang sedang mencari handbag or purse or mungkin kasut untuk hantaran. Coach is on SALE starting tomorrow. So, tunggu apa lagi??




Sangat tempting lah, sebab memang ada berkenan dengan satu design nie. Tapi harga, gulp!! Hikss, moga-moga ada rezeki nak beli satu nanti. Hehehe... =D

7 comments:

LisaLisut said...

takde duit kak.i tak mampu lg.:D

..L.Y.A.N.A.. said...

suke bran coach,tp xmampu :( ade sale pun tetap xmampu... :( hehe ;)

WillBemrs said...

harus diserbu kt gardens... cuci mata... ekeke

~ NANA ~ said...

waaaaaaaaaaa bestnye!!! weekend ni nk pegi usha la :P

♥♥ eija ♥♥ said...

nak shoping..
tapi duit dah habis huhu...

amy.. lama tak singgah blog amy :)

.:shura shushi:. said...

even sale pun i still xmampu :(

farah aminuddin said...

alahai jauhhhh. kalau kl tu dekat kan best. huhu. kak amy, kalau dah rembat tu, jgn lupe share story k?

Google Analytics Alternative