Followers

Follow by Email

Tuesday, June 7, 2011

Baju Raya Dah Tempah?

As-salam beauty peeps!!

Dah masuk bulan June dah kan? Ganti puasa pun tak habis-habis lagi, ada hati nak tanya pasal baju raya. Hahaha... Tapi nak tak nak, kena start fikir dan beli kain sebabnya kang nanti tailor tak ambil tempahan baru padan dengan muka. T____T

Cakap pasal tempah baju, tertengok konsert AF last weekend kat tv. Then, macam tersuka lah pulak dengan baju si Lena ni. Ala-ala macam kaftan tapi actually baju kurung moden. Buat baju kawin pun cantik jugak you all... Hahahaha... Sempat lagi kan?


Tiada pandangan yang proper sebab dia tengah nyanyi bukan berphoto shoot. Tapi boleh bayangkan tak?


Agak-agak, kat mana nak cari border macam kat baju dia tu ekh? Nak kata lace macam bukan lace. Any idea? 


10 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

disebabkan majlis ekin ms hari raya
so x pikir lgsg nak raya
pikir wedding je

farhanna said...

sy rs lace then combine dgn manik2 kot..

K.I.N.A said...

cantik..die macam kaftan..kalau rajin buat beading..hee

~ NANA ~ said...

dear....border tu ada jual online kat beadmeplease...try tengok k :)

AnEs said...

hihi..anes pun puasa ada berapa hari lagi tinggal..tapi baju da siap..wakaka..unsenonoh betul..

.:shura shushi:. said...

baju lena cantik!
ari 2 mase tgok AF..tgok baju lena je..xtgok lena nyanyi pun =p

Q said...

thn ni tak dak baju raya..pki apa yg ada..hahah

Zumie said...

yes dear..i suke pulak style baju si lena ni haha...

i beli siap jela..dah tak sempat

ayanuts said...

Sis sangat friendly tak sangka dpt jmpa sis kt KJ ari tu..nway nice blog :) en tuney sangat klakar..untung sis :)

eidA said...

i pon xgantiabes lagi puasa...
tp baju raya dah beratur dah utk ditempah...haha

Google Analytics Alternative