Followers

Follow by Email

Tuesday, June 14, 2011

1st Flat Shoes By Absolutelygorgeous

As-salam beauty peeps!!

Oleh kerana jiwa meronta-ronta nak berblog tapi seriously tiada idea untuk menaip. So, kasi update perkara berkaitan dengan business. Sambil berblog sambil buat marketing tak gitu? Sorry lah kalau lately banyak entri ala-ala iklan. Bukannya nak mengiklan sangat tapi seriously tak tahu apa nak ditaip. Pegang keyboard je terus blur. T___________T . Ataupun terlalu lama dalam dunia blog buatkan saya dah kekeringan idea. Lama lah sangat kan. Baru je 4 years. lol...





Comel tak? Kalau berkenan or suka boleh tengok details kat sini. Insya-Allah,  a lot more to come soon. Jangan lupa LIKE di facebook dan juga follow Absolutelygorgeous's blog shop. Thanks to those yang dah like-like dan follow. 


2 comments:

LisaLisut said...

argh! comelnya!

UyaRayza said...

comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee...sukeeeeeeeee

Google Analytics Alternative