Followers

Follow by Email

Wednesday, June 15, 2011

SHOES GIVEAWAY CONTEST By ABSOLUTELYGORGEOUS!!

{STICKY MODE ENTRY}

As-salam beauty peeps!!

Sesiapa yang belum ada kasut untuk wedding or bertunang or any occasion/hari raya, boleh lah cuba try test join contest ni.




Cara penyertaan :

1. Ceritakan kepada kami kasut impian anda di blog ataupun di facebook.
- Anda boleh melakar(sketch) sendiri kasut impian anda.
- Anda boleh mencari kasut impian anda dengan cara men'google'.

2. Ceritakan mengapa anda memilih kasut impian tersebut?

3. Anda perlu link blog Absolutelygorgeous By Amy di blog anda.
(jika tiada blog, anda boleh membuat Notes di Facebook)

4. Anda perlu menjadi sebahagian daripada kami iaitu perlulah LIKE di Absolutelygorgeous By Amy fan page.

4. Email kepada kami link entri atau Notes tersebut ke absolutelygorgeousbyamy@gmail.com


Syarat-syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia.
2. Penyertaan bermula pada 14 Mei 2011 sehingga 15 Jun 2011.
3. Keputusan akan diumumkan melalui Facebook, dan juga email.

Selamat mencuba!!

11 comments:

Zainur said...

wahhh....bestnya kalo tinta dpt join...tahniah Amy atas tertubuhnya Absolutelygorgeous By Amy...Actually lama dah tertanya nape blog sblm ni dah close sbb bila jenguk tak berupdate...so all the best utk bis baru ni yer...mmg cantik2 kasut u...tinta pon jatuh berkenan!

meo & titot (cute sgt2) said...

nak join!

hidayah hiddensity said...

mau gorgeous juga!

K.I.N.A said...

menarik amy!

~ NANA ~ said...

syarat2 yg mudah...harus join ni! hehe

A.N.A said...

saya dh join..dh antar link kt email amy..

eidA said...

mizz amy..nk join gak..
actually nk sepasang kasut ker kalau I letak byk2 gambar xper..hee

btw, I ada tag u gak dalam entry I..
contest by emah somel..:)

gadis jumaat said...

nak joinnnnnnnnnnnn! tungguuuu!! (^_^)

Renee Meow said...

Hi dear... there's my entry.. sorry le ye panjang berjela.. ;p


http://reneemeowwedding.blogspot.com/2011/05/contest-shoes-giveaway-contest-by.html


tcare yea..daa~

tqvm~

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

NurIzza said...

akak saya join
http://snowqueeny.blogspot.com/2011/06/contest-show-giveaway.html

sat lagi saya email kat akak..

sweethOneY said...

wahh bestnya contest ni :)

Google Analytics Alternative