Followers

Follow by Email

Friday, May 20, 2011

Nur Kasih The Movie

As-salam beauty peeps!!




Alhamdulillah, last nite managed to watch Nur Kasih The Movie. Saya antara peminat setia Nur Kasih, tak miss episod pun. So, if tak pergi tengok movie dia memang akan rugi besar. Why? Sebab dalam movie dipadatkan sepadatnya kisah percintaan mereka. Pergorbanan Adam which is sangat lah menyentuh hati. T___T. Memang nangis je lah kalau betul-betul menghayati cerita nie. Cuma, awal-awal cerita tuh macam slow sikit. The rest, memang best. Saya kasi 4.5 bintang dari 5. 

Aga-agaknya, Encik Tuney saya boleh ke nak buat pergorbanan sehebat pergorbanan Adam kepada Nur? Sedih lah pulak. Nih nak nangis nih!! T_______________T

10 comments:

zLa said...

saya nak tengok sangat2!!! tak dapat tengok potc pun takpe. tapi saya ada baby..sape nak jadi baby sitter saya? mesti tade punyela..terpaksa tunggu astro first..huhuhu

tqahmisdar said...

jelesnya! nak tengok..nak tengok..huhu

e k i n ♥ y u s r i said...

nak tgk

~daRLee ZuRiS~ said...

dah tengok amy?waaa...tak aci!!heheee..
siyes besh ek?
nak tengok gak lah
:)

~ NANA ~ said...

nk tgk jugak tp x berkesempatan lg...huhuhu

choclairissa @ intan said...

saye pun dh tengok..terdapat tiket 1st day die launch..

http://choclairissa.blogspot.com/2011/05/review-nur-kasih-movie.html

:)

meo lap titot said...

gadis pujaan hati tak sudi nk teman tgk cite nie... huhuhu :p

ReYNa said...

mcm best je,.dulu layan gak cite ni.nnti nk tgk juge la movie ni:)

Hidayati Farhan said...

mmg bestttt. x rugi pi tgk kn

Cik Syeeda Sobbihi said...

btul eyh best?? hurmm..mesti tgk..

Google Analytics Alternative