Followers

Follow by Email

Thursday, May 5, 2011

Kate's Wedding Shoes & My May Promo

As-salam beauty peeps!!

Demam Royal Wedding masih terasa, so mari kita tengok apa yang kasut apa yang dipakai oleh Kate on her royal wedding.


Alexander McQueen's white lace-covered nude satin pumps.


Actually, kesahihan wedding shoes dia ni tak sure lah betul ke tidak. Tapi menurut kata gossip-gossip mat salleh, kasut beliau tuh custom made, lace pada kasut tuh sama dengan lace dekat dress beliau. Tapi menurut sumber sini dan sini, kasut Kate memang similar to the shoes above. Suka? Boleh dapat kasut yang sama tuh dekat Net-a-Porter.


Nak kasut macam ni? Cuba try nasib anda dengan menjawab soalan di sini. Kasut ni pun di designed khas bersemperna dengan Royal Wedding. 


So, musim nude color memang popular lah these days. Sesaper nak buat lace shoes and nak nude color satin for the shoes, boleh email me to absolutelygorgeousbyamy@gmail.com or boleh tengok color chart kat sini (42 or 43). Offer or promo ni dibuka sepanjang May 2011 which is shoe design not to over the top, ala-ala macam dua contoh di atas still can be considered. So, boleh lah letak nama kasut tuh inspired by royal wedding. lol.... Anything nak tanya regarding the shoes, leh email me. Syarat untuk this offer, lace adalah anda yang sediakan, design juga anda boleh design sendiri or any references, dan harga kasut akan depends on your design. Nak murah, kasi design yang macam kasut Kate tuh sure tak mahal. Offer ni mungkin terbuka untuk 1-2 orang sahaja and only for this month.      

13 comments:

miey anna said...

siyesss santek n gojes gile kasut tu..rendang berbunga macam me neh..layak ke nak pakai tinggi2 camtu..huuu ^_^

ElyaElmo said...

tinggiii nyeee...huhu

~ NANA ~ said...

mak oiii canteknya!!! nk free boleh? kekekeke

anaztasias nora aira said...

eh amy wat kasut ke dear? kasut custom made? tapi nora xsesuai la kasut tinggi maksud nora kena mcm wedges atau tapak besar skit sbb nora berisi.. kalo ada bling2 tu wat gak ke. ahahha sori banyak la nora tanya huhu

~ mizzAmy ~ said...

NORA :
yes nora. amy ada buat kasut. blink2 pun ada, wedges pun ada. cuma skang tak leh nak update design kasut sbb bizi dgn tempahan kasut for this month n next month. tinggi kasut actually boleh request nak 1 inci pun boleh. nak flat terus pun boleh jugak.

anaztasias nora aira said...

yeke...beshnya baru tahu !!!! waaaa ni besh ni dear nanti i roger amy k kalo de pepe2... hehehe masih mencari ilham2

Qaseh iLa said...

Best la amy..kasut custom made...
cantik...
tapi....masih berkira2 hehehehhe..

ctmz said...

waaa..kasut yg sgt gojess.. eyh, ade buat custom made eyk..? mcmne eyk..? sy tgh mncari2 gak kst untuk my wedding nih.. ssh nk cr kst yg gojes2 la.. klau search kat enchek google, byk la plak yg canteq.. help me how to find a gojes shoes..~!=)

farah aminuddin said...

omg. kasut yang kate pakai tu lawa yang amat. sweeeet sangat. suka!

K.I.N.A said...

cantiknya..romantiknya..sukanya..

meow said...

kalau meo pompuan, meo dh beli dh

Hidayati Farhan said...

huhaaa, cantik2. tp kasut tu nak pakai gi mana pas kawen ek. pk seploh kali gak nk pkai ke sekolah. hihi

iedayah said...

superb r amy!..if blum khwin lg tntu da wat cmni..hohoho

Google Analytics Alternative