Followers

Follow by Email

Wednesday, May 18, 2011

I Want This!! - Wordless Wednesday

As-salam beauty peeps!!


I want this, ada sesiapa nak tolong hadiahkan? Ahakss...Mana nak cari yer kawan-kawan?

11 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

isi ape?
brg makeup ea?

nida-razak said...

biasanya ad kat kedai2 yg jual barang2 gift..

LisaLisut said...

tu diaaa.makeup artist in the making ;p
i rs yg murah bole cari kat guardian or watson..kdg2 kedai sinma tu pun ade.kene cr kedai2 beauty care :)

choclairissa @ intan said...

yup kedai2 gift...haritu mcm jumpe kt watson..tp kecik punye la..

iedayah said...

cb tgk kt semua house.kedai tu kt ngn atm maybank tgkt bwh.bertentangan dkt ngn watson ke guardion ntah..huhuhu

Hunny Kitty said...

i got one..smaller size and bujur tak petak....pink glittery...ada kat blog ai masa hantaran time e-day ai...hehe

~ NANA ~ said...

dear...kat mines i tgk byk sgt jual...siap ada mcm2 bentuk & saiz lg

ElyaElmo said...

try tnye ngn mana2 mua..biasa derang ade jual...salu nmpak kaler hitam

farah aminuddin said...

nak yang warna pink ke? tak pernah jumpa lah pulak. huhu. kalau warna hitam kat kedai pemborong brg pengantin mcm bright sail tu ada jual

Hidayati Farhan said...

olohhh, comel gila kot yg awk nak ni. hehehe.

Reen Tart Nenas said...

serius best! seme bleh sumbat dlm tu.

Google Analytics Alternative